Як Компаніївка святкувала День селища

241-річницю з Дня заснування відсвяткувало минулих вихідних смт Компаніївка. Кілька тисяч жителів зібралися у центрі селища біля фонтану,  де відбувалася велика концертна програма.  Компаніївців вітали голова Компаніївської районної ради  Вадим Спіктаренко, депутат Кіровоградської обласної ради Олександр Шевчук, представник народного депутата України Станіслава Березкіна Андрій Малик, який від благодійного фонду “Добротвір” подарував компаніївцям мультимедійний проектор.

“Усі, хто народився і живе в Компаніївці, вболівають за наше селище. 241 рік – це поважний вік, але це тільки початок нашого розквіту. Якщо ми будемо покращувати побут селища, то нам буде комфортніше у ньому жити. Вдячний усім, завдяки кому змінюється наше селище. Це і приватні підприємці, і сільгоспвиробники, і депутати, і звичайні жителі. Усім вам низький уклін. Бажаю усім мирного сонячного неба, здоров’я та успіхів”, – сказав, вітаючи жителів, голова селища Олександр Маслюков.

Селищний голова вручив подяки за вагомий внесок у розвиток Компаніївки, благодійну діяльність та постійну підтримку.  Зокрема, подяка була передана народному депутату України Станіславу Березкіну.  Подяку від селищного голови за організацію концертної програми отримала директор Компаніївського районного будинку культури Катерина Артем’єва, а за смачну юшку подякували Олександру Дахну.

Усіх компаніївців вразили місцеві хореографічні колективи – клуб спортивного танцю «One.step» (керівники Олексій та Ірина Портянко),  колектив дитячої музичної школи, ансамбль східного танцю «Роксолана».  Сильні голоси, талановиті виконавці  – Людмила Таран, ансамбль «Черешеньки».

З ініціативи селищного голови Олександра Маслюкова під час святкування була проведена благодійна лотерея. За зібрані 1000 гривень будуть закуплені солодощі та фрукти для дітей з Бобринецької спеціалізованої школи-інтернату.

А ввечері за підтримки народного депутата для жителів Компаніївки у клубі ветеринарного технікуму відбувся концерт фіналіста телевізійного конкурсу «Голос країни» Владислава Кашпуренка та вихованців Кіровоградського клубу бального танцю «Олімп» (керівник – Марина Машина). Кіровоградських артистів оплесками та оваціями зустрічали місцеві жителі. А всі, хто хотів, мали можливість сфотографуватися з Владиславом Кашпуренком.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар