Мешканець Кіровоградщини пообіцяв повпливати районного посадовця за 85 тис. грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© informator.news

Віддамо в оренду комунальне майно – за 85 тисяч гривень чоловік пообіцяв потенційному орендарю повпливати на одного з керівників районної влади. Хабарника затримали сьогодні, 23 травня, під час отримання першої частини хабаря – 40 тисяч гривень.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі Військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південної області України.

“Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південної області України в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні, відкритого за фактом вимагання неправомірної вигоди, спільно з співробітниками УСБ України в Кіровоградській області розкривається злочинна діяльність громадянина К.”.

Встановлено, що за вплив на одного з керівників районної влади щодо вирішення питання про передачу в оренду приміщення, що знаходиться в комунальній власності м. Гайворон Кіровоградської області, чоловік вимагав від громадянина Б. неправомірну вигоду в сумі 85 тис. гривень.

23 травня безпосередньо під час передачі першої частини обумовленої суми в розмірі 40 тис. грн, чоловіка затримали за ст. 208 УПК України. Наразі продовжуються першочергові слідчі дії.

У ході проведення опитування в квартирі злочинця грошові кошти, які він отримав за вирішення вищезгаданого питання, були вилучені співробітниками правоохоронних органів.

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у здійсненні кримінального злочинну, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування продовжується.

Нагадаємо, на Кіровоградщині псевдопрокурори телефонували чиновникам і просили “вирішити питання”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар