Штовхнув патрульного і намагався втекти: як у Кропивницькому ловили водія BMW

скріншот із відео

Учора, 15 травня, на вулиці Попова у Кропивницькому патрульні зупинили водія BMW X5, який проїхав перехрестям на забороняючий сигнал. Проте водій відштовхнув патрульного і почав тікати. Правоохоронці наздогнали його, закували в кайданки і відправили у відділок поліції.

Відео затримання чоловіка у соцмережі Facebook опублікував кропивничанин Олександр Ратушняк. А про обставини події Першій електронній газеті повідомили у прес-службі патрульної поліції області.

Сьогодні я пережив де-жа-вю: став випадковим свідком привселюдного затримання якогось чувака на вул.Попова. Не знаю, насільки він був небезпечним, але з ним поводилися, наче то якийсь місцевий Пабло Ескобар, якого ловили півроку й нарешті заарештували! А на вид звичайний собі обиватель. Отак і мене колись у січні 2014 за участь в Майдані привселюдно скрутили, носом в землю, на руки кайданки і в «бобік». Я намагався тоді зафіксувати момент затримання, та де там — роздушили фотоапарат. Цьому чоловікові — зламали окуляри і, штурхаючи та погрожуючи, поперли до машини.Я чомусь гадав, що Нова поліція вже так не поводиться. Помилявся. Ті ж самі замашки, що були в «ментів»! І сумно від цього якось… ДЕ-ЖА-ВЮ.

Опубліковано Олександром Ратушняком 15 травня 2018 р.

“15 травня, близько 15-ї години на вулиці Попова патрульними був зупинений автомобіль BMW X5 за порушення правил дорожнього руху, а саме – проїзд перехрестя на забороняючий сигнал світлофора.

Під час перевірки документів було встановлено, що водій не мав при собі реєстраційного документа на транспортний засіб. Під час оформлення адмінматеріалів він відмовився пред’явити посвідчення водія та поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

Щоб уникнути відповідальності, чоловік відштовхнув патрульного і вдався до втечі. Інспектори наздогнали порушника і застосували щодо нього кайданки, відповідно до статті 45 ЗУ «Про Національну поліцію».

Чоловіка було затримано для встановлення особи і складання адмінматеріалів і доставлено до Кропивницького відділу поліції. За фактом вчиненого порушення інспектори склали постанову по ч.1 ст. 126 КУпАП”, – повідомила речниця обласної патрульної поліції Яна Ликова.

Читайте також: Як “пітбулі” допомагатимуть ловити нетверезих водіїв у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Штовхнув патрульного і намагався втекти: як у Кропивницькому ловили водія BMW

  1. Вы хоть читали комментарий снимавшего человека? «Сьогодні я пережив де-жа-вю: став випадковим свідком привселюдного затримання якогось чувака на вул.Попова. Не знаю, насільки він був небезпечним, але з ним поводилися, наче то якийсь місцевий Пабло Ескобар, якого ловили півроку й нарешті заарештували! А на вид звичайний собі обиватель. Отак і мене колись у січні 2014 за участь в Майдані привселюдно скрутили, носом в землю, на руки кайданки і в «бобік». Я намагався тоді зафіксувати момент затримання, та де там — роздушили фотоапарат. Цьому чоловікові — зламали окуляри і, штурхаючи та погрожуючи, поперли до машини.
    Я чомусь гадав, що Нова поліція вже так не поводиться. Помилявся. Ті ж самі замашки, що були в «ментів»! І сумно від цього якось… ДЕ-ЖА-ВЮ.»

    • Читали! І що? Більш того, ми чудово знайомі з паном Ратушняком. Він описав емоційно те, що побачив, додавши свої спогади… А побачив він фінальну стадію затримання. Зовсім не знаючи про причини. Тому цінність цього коментаря для новини – 0

Коментарі заборонені.