Від централізованого опалення у Кропивницькому відключать ще 100 будинків

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© genevievemcc.co.za

У 2018 році від централізованого опалення у Кропивницькому планують відключити 100 будинків, у яких залишилося до 5 абонентів.

Про це під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації повідомив заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін, інформує кореспондент Першої електронної газети.

За його словами, теплова мережа у Кропивницькому є однією з найрозбалансованіших в Україні. У зв’язку з цим, мережа потребує капітального оновлення, яке займе не один рік. Загалом теплогенеруючі підприємства Кропивницького Теплоенергетик та Кіровоградтепло обслуговують 990 житлових будинків. У 665 із них потрібно встановити лічильники обліку електроенергії. Для цього необхідно виділити 37 млн грн.

У 2018 році від централізованого опалення у Кропивницькому планують відключити 100 будинків, у яких залишилося до 5 абонентів. Наразі у місті відключено вже більше 1000 теплових стояків.

Також Олександр Мосін зазначив, що міська рада затвердила програму стратегічного розвитку теплової мережі міста, аби в майбутньому не допустити відключення опалення в житлових будинках, як це було у минулому опалювальному сезоні.

Нагадаємо, борг населення за послуги централізованого опалення на Кіровоградщині склав 176,8 млн грн. Найбільшими боржниками є мешканці Кропивницького, Світловодська та Долинської.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар