28-річний військовий із Помічної загинув в АТО від кулі снайпера

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 23 листопада, у Помічній Добровеличківського району провели в останню путь 28-річного військового Олександра Петровича Смурагу, який у зоні АТО загинув від кулі снайпера.

Як розповіла Першій електронній представниця міськради Ніна Семашко, на поховання приїхали побратими військового які говорили про нього як про щирого, відкритого і доброго хлопця.

За інформацією Першої електронної, Олександр Петрович Смурага народився 15 червня 1989 року у багатодітній родині в с. Сонцеве Устинівського району. У 6 років хлопчик залишився сиротою. Останній рік Олександр проживав у Помічній разом із цивільною дружиною та її двома дітками від першого шлюбу. Спільних дітей у родини не було.

На контрактну службу Олександр пішов у травні 2016 року. Був старшим солдатом 59 мотопіхотної бригади. 20 листопада у зоні проведення АТО у військового влучила куля снайпера.

Олександра Петровича Смурагу поховали у Помічній Добровеличківського району. У нього залишилися рідні сестри та тітка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар