Кропивничанам розповіли про ідеальну мандрівку Норвегією

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 18 жовтня, в креативному IT-просторі KOWO відбулася зустріч з мандрівником та громадським діячем Олегом Баклажовим, який ділився досвідом ідеальних подорожей Норвегією. Про країну, як про магніт натхнення, який дуже хочеться привезти з собою в Україну.

Більше 70 людей прийшли послухати про країну, яка, за словами мандрівника, навіює загадковість, та дізнатися, як вигідно спланувати поїздку. Олег Баклажов каже, що у деяких місць є ефект, який змушує повертатися знову і знову.

«Є місця, в які ти повертаєшся вдруге та навіть втретє. Багато туристів, проїхавши сотні кілометрів, розвертаються та змінюють маршрут, щоб повернутися в місця, де було приємно».

Олег Баклажов каже, що у мешканців Норвегії зовсім інша ментальність:

«Жителі не зачиняють автівки, а камери схову в супермаркеті не запираються взагалі і це якось особливо – відчувати себе спокійно та в безпеці. Цей досвід варто пережити».

Гості заходу також мали можливість перевірить власні знання з географії та культурі Норвегії, за які отримували призи – картини з краєвидами Норвегії. По завершенню зустрічі кропивничан пригощали традиційною норвезькою їжею. Це сир “Бруност”, який виготовляється в Норвегії та має солодкуватий смак, оселедець, зловлений та відразу заморожений норвежськими моряками.

Захід відбувся за підтримки:
• ГО “МГО КОВО” (м. Кропивницький)
• ГО «Спільна Дія» (м. Кропивницький)
• Multicultural Center (м. Київ)

Детальну розповідь про зустріч, авторський досвід та унікальні лайфхаки - читайте згодом на Першій електронній.

 Юрій Дубограй для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар