Нічна аварія патрульних та потрійне зіткнення перед міськрадою: дайджест ДТП у Кропивницькому

Аварію за участі патрульних розслідуватиме прокуратура, 89-річний дідусь спричинив зіткнення на нерегульованому перехресті, дві пошкоджені вантажівки та близько двох десятків розбитих автівок  – такими були наслідки аварій у Кропивницькому за минулий тиждень.

Перша електронна газета” продовжує серію щотижневих публікацій про дорожньо-транспортні пригоди на території міста та області.

На початку тижня, 2 жовтня, біля кропивницького педуніверситету сталася міні-ДТП за участі автомобілів ГАЗель та Daewoo. За словами очевидців, ГАЗель загальмула, щоб пропустити автівку і в цей момент у неї врізалася Daewoo.

У результаті аварії ніхто не постраждав. Водії вирішили не викликати працівників патрульної поліції і мирно розійтися.

Майже у цей же час на нерегульованому перехресті вул. Родімцева та Баженова не розминулися Skoda Fabia ВАЗ. За кермом останнього був водій 1928 року народження, який і став винуватцем аварії. При виїзді на нерегульоване перехрестя з вулицею Г. Родімцева він не надав переваги в русі Skoda Fabia, який рухався по головній дорозі.

Від удару автівки зазнали механічних пошкоджень. На порушника патрульні склади протокол.

Цього ж дня, по вулиці Бобринецький шлях Hyundai обганяв Opel і спричинив ДТП. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автівки зазнали механічних пошкоджень. Обійшлося без постраждалих.

Також 3 жовтня, у Кіровському райсуді Кропивницького завершили розгляд матеріалів у справі Вадима Данилова – ймовірного винуватця ДТП дворічної давнини, унаслідок якої загинула наречена та гостя весілля, а 11-річний хлопчик отримав важкі травми. 1,5 роки вже тривають судові тяжби по цій справі, і лише зараз суд почне заслуховувати покази свідків.

Усю інформацію стосовно цієї трагічної ДТП читайте на нашому сайті за посиланням.

Крім того, 3 жовтня біля села Обознівка Кіровоградського району водій вантажівки “DAF” не впорався з керуванням та вилетів із автівкою на узбіччя.

Кропивницькі рятувальники за допомогою лебідки підняли вантажівку та відбуксирували її на безпечну ділянку дороги.

Наступного дня, близько полудня по вулиці Велика Пермська у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів Renault та Daewoo Lanos. Водій Renault виїжджав з прилеглої території, не впевнився в безпечності свого маневру та здійснив зіткнення з автомобілем Daewoo Lanos, який рухався по головній дорозі в сторону спортшколи.

У результаті аварії ніхто не постраждав. Водії вирішили розійшлися за європротоколом.

5 жовтня, на вулиці Євгена Тельнова “поцілувалися” Mercedes та Daewoo Lanos. ДТП сталася близько 9:00. Водій автомобіля Mercedes, рухаючись вул. Євгена Тельнова повертаючи ліворуч, не надав перевагу в русі авто Daewoo Lanos,  який їхав назустріч.

Також вранці, але вже наступного дня, по вулиці Гоголя у Кропивницькому сталася потрійна ДТП. Тоді Bодій BMW, який виїжджав із двору врізався в Opel, котрий у свою чергу відлетів у Seat. На щастя, обійшлося без постраждалих. Лише автівки зазнали пошкоджень.

Вже 6 жовтня, на перехресті вулиць Героїв України та Волкова Audi протаранила вантажівку. Того дня, водій Audi не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з авто ГАЗ 33021, який зупинився попереду нього.

На порушника патрульні склали протокол за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП.

Резонансна ДТП за участі службового авто патрульної поліції Toyota Prius та автомобіля Renault сталася на перехресті вулиць Архітектора Паученка та Кропивницького, цієї ночі, 7 жовтня, у Кропивницькому. Як повідомляють у соцмережах, патрульна машина їхала без світлових сигналів і не поступилася дорогою, виїжджаючи на головну дорогу. В ДТП ніхто не постраждав. Обставинами цієї аварії займається прокуратура.

Фото: Першої електронної, очевидців та патрульної поліції Кропивницького

Наступну порцію аварій шукайте за тегом #ДайджестДТП. Також дивіться інші наші щотижневі підбірки про порушення у сфері громадських перевезень та найцікавіші новини тижня, які у шаленому ритмі подій ви могли пропустити у своїй стрічці за тегом #Дайджест

Володимир Дедей, Перша електронна газета

Жінка з дитиною у лікарні, потрійна аварія та “замах” на стовп: дайджест ДТП у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар