Кропивницька “Зірка” вдома мінімально поступилася одеському “Чорноморцю”

10.09.2017 матч Зірка - Чорноморець у Кропивницькому

Сьогодні, 10 вересня, у рамках 8 туру Української Прем’єр-ліги з футболу, кропивницька “Зірка” не змогла здобути очки у грі з одеським “Чорноморцем”. Матч проходив у рівній боротьбі, втім одеситам у 1 таймі пощастило забити гол, який і вирішив долю поєдинку.

Про це повідомляє Перша електронна.

У першому таймі глядачі побачили багато боротьби, але мало футболу. Непоганий шанс забити був після помилки Качараби. Тоді форвард “моряків” Олексій Хобленко зміг нанести потужний удар у дальній кут воріт, однак Євген Паст продемонстрував відмінну реакцію і здійснив блискучий сейв.

Втім чудова гра нашого голкіпера не дозволила вберегти свої ворота “сухими”. На 36-й хвилині невтомний Хобленко вкинув аут на Сергія Політила, який зробив ювелірну подачу у штрафний майданчик на свого капітана Дениса Васіна. Форвард не підвів і точним ударом головою під поперечку відкрив рахунок у матчі – 0:1.

Пропущений гол трішки мотивував кропивничан, які відразу побігли відіграватися. Проте численні навіси не приносили ніякої користі і ставали легкою здобиччю для воротаря “Чорноморця”. В одному з моментів центральний захисник одеситів Бамба зачепив Загальського у карному, але Ігор не впав і спробував зробити навіс – точно в руки Гутору.

У другому таймі трибуни гнали “Зірку” вперед і наші гравці почали значно активніше йти в атаку. Допомогла і заміна від тренера Романа Монарьова, який замість Дмитра Фатєєва випустив на поле свіжого Бруно. Бразильський півзахисник міг одразу відзначитися, але після навісу зі штрафного не дотягнувся до м’яча.

Кропивничани йшли вперед, а одесити все більше приділяли увагу обороні. Класний удар низом у правий кут вийшов у новачка Кастельса, але Гутар впевнено парирував м’яч.

Переломною могла стати 76-та хвилина гри. Господарі поля розіграли атаку правим флангом, Олексій Чічіков опинився на забійній позиції у десяти метрах до воріт, сильно пробив, але голкіпер “моряків” знову дивом відбив ногою, а потім із другої спроби вибив рукою м’яч, який йшов у ворота.

Рятівником “Зірки” міг стати Ігор Загальський. Вже у компенсований час півзахисник зарядив метрів з тридцяти, але удар на себе прийняла штанга. До фінального свистка жодна з команд так і не змогла змінити рахунок на табло.

У результаті “Чорноморець” здобув свою першу перемогу в сезоні, втім із 4 очками в активі продовжує займати останню сходинку в турнірній таблиці. “Зірка”, маючи за спиною 8 залікових пунктів, залишилася на 8 місці, маючи однакову кількість очок із луганською “Зорею”.

Наступний матч кропивничани зіграють на виїзді проти футбольного клубу “Маріуполь”.

Володимир Дедей, Перша електронна

Прем’єр-Ліга. 8-й тур

Кропивницький. Стадіон “Зірка”

“Зірка” (Кропивницький) – “Чорноморець” (Одеса) 0:1

Голи: Васін 36

“Зірка”: Паст, Цюпа, Чічіков (Панфілов 84), Пепе, Прядун, Загальский, Фатєєв (Бруно 46), Ель Амдауі, Драченко, Кастельс Ортега (Арно 65), Качараба

“Чорноморець”: Гутар, Політило, Васін (Каверін 87), Зубейко, Фуссені, Татарков, Хобленко (Третьяков 79), Ковалець (Мусолітін 46), Жуніч, Н’Діайе, Мамаду

Попередження: Драченко 25, Пепе 45, Цюпа 69 – Фуссені 43, Хобленко 60, Жуніч 63, Зубейко 88

Поширити:

Залишити коментар:

коментар