У страшній ДТП на Миколаївщині загинула жінка з Помічної

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

22 липня о 8:30 на Миколаївщині сталася ДТП за участю автомобіля Chery Tiggo. Автівка в’їхала у вибоїну на дорозі, після чого злетіла в кювет і врізалася в дерево. 41-річна жінка, родом із Помічної, загинула на місці. Водія, ще одного пасажира та двох дітей доправлено до Добровеличківської лікарні. 

Інформує Перша електронна.

Повідомлення про страшну ДТП на Миколаївщині з’явилося у соцмережах, де обговорюють стан доріг.

Про те, що саме яма на дорозі стала причиною цієї аварії підтвердили і в Миколаївській поліції.

“На автодорозі М-13 «Кіровоград – Платонове» в Арбузинському районі водій автомобіля Chery Tiggo, рухаючись зі сторони м.Кроповницького в напрямку м. Первомайськ, за попередніми даними, допустив наїзд на вибоїну на проїзній частині, після чого з’їхав в кювет та зіткнувся з деревом. На місці працюють експерти та слідчо-оперативна група ГУНП в Миколаївській області. “, – йдеться у повідомленні Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області.

У результаті ДТП на місці події загинула 41-річна пасажирка. Водій, дорослий пасажир та двоє дітей із тілесними ушкодженнями доставлені до Добровеличківської ЦРЛ Кіровоградської області.

Загибла жінка – родом із Помічної. Проживала вона у Кропивницькому та працювала прокурором.

“З глибоким сумом колектив органів прокуратури Кіровоградщини сприйняв звістку про те, що у суботу, 22 липня, трагічно загинула Тетяна Василівна Чеботарьова – прокурор Кіровоградської місцевої прокуратури, молодший радник юстиції. Передчасна смерть забрала турботливу жінку, чудову матір,  високопрофесійного прокурора – це непоправна втрата для рідних, близьких, друзів, колег. Колектив органів прокуратури Кіровоградщини поділяє біль втрати і висловлює щире співчуття родині загиблої. Хай Господь дає вам сили перенести біль такої великої втрати. Світла пам’ять про Тетяну Василівну назавжди залишиться в наших серцях”, – колеги висловлюють співчуття родині загиблої.

Станом на 14:00, 22 липня, життю двох кропивничан, які постраждали внаслідок страшної ДТП на Миколаївщині, нічого не загрожує. Проте вони потребуватимуть довготривалого лікування. У жінки – травма хребта, а у чоловіка – черепно-мозкова травма та травма грудної клітки. Про стан здоров’я двох дітей наразі нічого невідомо, адже до Добровеличківської ЦЛР їх не привозили.

Фото: Управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській област.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар