У Кропивницькому погодили розширення штату міськради на 23 посади

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 27 червня, кропивницькі депутати погодили проект рішення,  згідно з яким, у міській раді буде створено нове управління, сектор у складі апарату ради і чисельність працівників ради збільшиться на 23 працівники – з 319 до 342.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної із засідання сесії.

Згідно з проектом, який затвердили члени виконкому  11 квітня, чисельність працівників ради мала збільшитися з 319 до 340. Проте під час розгляду питання під час сесії було подано декілька додаткових пропозицій.

Зокрема, депутат Микола Гамальчук запропонував додати до складу управління охорони здоров’я юриста, а Андрій Табалов запропонував розширити відділ по роботі зі ЗМІ на одну посаду. Ці дві пропозиції депутати підтримали.

Окрім того, депутат Андрій Кролевець пропонував додати одного фахівця в міське управління архітектурно-будівельного контролю. Але колеги його не підтримали.

Отже, рішення “Про внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 29 липня 2014 року № 3263 “Про структуру, загальну чисельність та штати апарату Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів Кіровоградської міської ради” було прийнято з поправками.

Із проектом рішення, який розглядався під час засідання виконавчого комітету, можна ознайомитися тут.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар