Головний лікар військового госпіталя отримав Почесну грамоту Верховної Ради

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 19 червня, народний депутат Станіслав Березкін вручив Почесну грамоту Верховної Ради України “За особливі заслуги перед Українським народом” головному лікарю військового госпіталя Геннадію Сябренку.

За вагомий особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я, впровадження нових методів діагностики, лікування і реабілітації, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника нагороджений головний лікар Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни, кандидат медичних наук Сябренко Геннадій Петрович. За дорученням депкорпусу Верховної Ради нагороду головному лікарю вручив народний депутат України Станіслав Березкін.

“Я дякую талановитому лікарю Геннадію Петровичу за його працю. Я бачив лікарні за кордоном і те, що є тут, дуже схоже на ті умови, які були там. Усе чисто, акуратно, оновлена реанімація. Душа і серце радіє, коли ми це бачимо. Дякую, що Ви, разом із колективом, допомагаєте людям, робите все, щоб вони були тут в гарному настрої і добре почувались”, – зазначив у привітальному слові Станіслав Березкін.

У відповідь Геннадій Сябренко подякував народному депутату за підтримку:

“Не так давно ми згадували перший раз, коли ми звернулися до Вас ще коли у нас тут була розруха. І усі ці довгі роки Ви нам допомагали. Дякую Вам, Станіславе Семеновичу, за допомогу”, – відповів Геннадій Сябренко.

   

Поширити:

Залишити коментар:

коментар