У Кропивницькому попрощалися із 28-річним АТОвцем

Старший сержант Євген Яловець

Сьогодні, 14 червня, на Алеї слави Рівнянського кладовища попрощалися зі старшим сержантом Євгеном Яловцем, який загинув 11 червня під час обстрілів на Донеччині. Провести в останню путь мужнього захисника України прийшли його рідні, друзі, військовослужбовці, небайдужі односельчани та мешканці Кропивницького. Загалом зібралося майже три сотні людей. Панахиду над загиблим провів єпископ Голованівський і Кропивницький Марк.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

Попрощатися з побратимом приїхав Олександр Кривий, військовий з батальйону, в якому служив Євген Яловець.

“Я служив з хлопцем всього три місяці, але встиг зрозуміти, яка ще добра і щедра людина. За час служби він встиг себе зарекомендувати як розумний товариш, що чітко і відповідально виконує свою роботу. Вражало те, як він намагався допомогти кожному солдату. Багато людей хотіло приїхати у Кропивницький, щоб віддати шану Євгену, але оскільки батальйон знаходиться у зоні антитерористичної операції, я приїхав один, привіз його провести в останню путь”.

Євген Яловець народився 1989 року у селі Созонівка Кіровоградського району. Закінчив Созонівську загальноосвітню школу, Кіровоградський професійний ліцей №2, пройшов військову строкову службу, а потім влаштувався верстатником у ПАТ «Гідросила».

У березні цього року був відправлений у зону АТО для проходження служби в 59 мотопіхотній бригаді на посаді старшого сержанта-кодувальника.

Євген Яловець загинув 11 червня, близько 16:25 у районі Павлополя Волноваського району Донецької області в результаті мінометного обстрілу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар