Вихованці новенського “Центру-Юність” яскраво відсвяткували День захисту дітей

Учора, 30 травня, сотні мешканців селища Нового завітали на яскраве свято – концерт “Діти – майбутнє України” одного із кращих позашкільних закладів освіти міста – центру дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність» до Дня захисту дітей.

“Не дарма сьогоднішній захід присвячений Міжнародному дню захисту дітей, адже наша діяльність напряму пов’язана із захистом та розвитком творчих здібностей наших гуртківців. Водночас це свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги”, – виступив перед присутніми директор Центру Віктор Савицький.

Очільник маленького острівця творчості на селищі Новому розповів гостям про минулорічні досягнення вихованців Центру і подякував усім, хто допомагає ДЮЦу.

“Найщиріші слова вдячності ми висловлюємо народному депутату Станіславу Семеновичу Березкіну за постійну підтримку та співпрацю з нашим дитячим закладом. Від імені колективу “Центру-Юність” хочу подякувати за співпрацю селищній раді в особі її голови Сергія Денисенка та депутатському корпусу. А особливої подяки заслуговують батьки наших вихованців. Тільки завдяки спільним зусиллям діти мають щасливе дитинство та перспективу на майбутнє”, – наголосив Віктор Савицький.

Кращі з кращих вихованці Центру отримали подяки та грамоти.

Юних вокалістів, танцюристів та спортсменів також привітали заступниця міського голови Кропивницького Наталія Дзюба, голова міської первинної профспілкової організації Олександр Дзюба та голова громадської організації “Кіровоградський обласний клуб “За правову державу” Віталій Коротков. А селищний голова Нового Сергій Денисенко разом із секретарем ради Іриною Огаль до слів привітання гуртківцям додали грошові премії в рамках програми “Обдаровані діти”.

Разом із грамотами вихованці Центру також отримали солодкі подарунки від народного депутата Станіслава Березкіна.

Після урочистої частини свята під назвою “Діти – майбутнє України” перед присутніми виступили відомі не тільки у нашому місті, а й в Україні ансамбль бального танцю «Дебют», зразковий художній колектив вокальний гурт «Евріка» та хореографічний ансамбль «Софіт».

“Хочеться побажати юним вихованцям щоб усі життєві сходинки давалися їм легко та  впевнено із радістю в серці, – наголосив по завершенню свята директор Центру Віктор Савицький. – Плекайте дітей, сійте зерно любові й незабаром наша держава буде славитися своїми талантами і процвітати в мирі та злагоді!”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар