Як Компаніївка відзначала свій 242-й день народження

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 28 травня, селище Компаніївка Кіровоградської області відзначало свій 242-й день народження. Пісні, танці, ярмарок, каруселі та батути для дітей, смачні подарунки від організаторів – таке свято у рідному селищі прийшли відвідати близько тисячі гостей.

“Наше рідне селище щодня змінюється завдяки його жителям, нашій щоденній праці. Я сподіваюсь, що воно з кожним днем, з кожним роком буде все красивіше, більше і гарніше. Сьогодні також свято прикордонників, тому хочу їх теж привітати. Знаючи прикордонників з нашого селища, впевнений, що границі нашої держави на надійному замку. Хочеться подякувати всім, хто долучився до цього свята, хто постійно надає допомогу нашому селищу. Це і народний депутат України Станіслав Березкін, і райрада, й РДА, фермери і всі-всі небайдужі до нашого селища”, – зазначив у привітальному слові голова селищної ради Олександр Маслюков.

День народження – це свято, коли прийнято приносити подарунки. Одним із них стане масштабний проект з оновлення вуличного освітлення у Компаніївці. Народний депутат України Станіслав Березкін подарував громаді сертифікат на сто сучасних світильників:

“У цей прекрасний день я хочу вас привітати із Днем селища і побажати вам родинного благополуччя, настрою, удачі. Нехай радують діти, внуки. Всього вам хорошого. Я з вами тут уже протягом більше 5 років. Я вже як член вашої родини. І у наш день, ми, від благодійного фонду, даруємо вам 100 світильників, для того, щоб у Компанівці було світло на кожній вулиці”, – привітав жителів селища народний депутат України Станіслав Березкін.

Під час святкового концерту, де виступали як місцеві, так і запрошені виконавці, за допомогою вікторини розіграли футболки із принтами “Я люблю Компаніївку”.

І який же день народження без святкового столу. Для найменших гостей свята селищна влада приготувала величезний торт, а дорослі зібралися у чергу, щоб посмакувати юшкою та кашею.

“Ви тільки спробуйте цю юшку! – припрошує гостей шеф-кухар свята Олександр, – Ви такої ніде не куштували. І скільки будете пробувати іншу юшку, будете згадувати мою!”

Святкові заходи тривали аж до самого вечора, а на день народження рідного селища приїхали гості з різних куточків області.

Як Компаніївка святкувала свій 242-й день народження дивіться у фоторепортажі Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Як Компаніївка відзначала свій 242-й день народження

  1. покажiть краще фото дорiг нашого села а не селищного голову.Тодi буде видно як всим весело!!

Коментарі заборонені.