Два з трьох залізничних переїздів у Кропивницькому – небезпечні для автівкок

На залізничних переїздах по вулицях Степняка-Кравчинського та Ярослава Мудрого виявили порушення правил утримання, через які ці ділянки є небезпечними для руху автомобілів. 

Такі висновки зробили працівники патрульної поліції, які сьогодні, 5 травня, разом зі спецкомісією проводили огляд трьох залізничних переїздів, передає кореспондент Першої електронної.

Начальник сектору безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Кропивницькому Сергій Бабенко розповів, що залізничні переїзди по вулицях Степняка-Кравчинського та Ярослава Мудрого мають суттєві недоліки. Посадовся, який відповідальна за стан утримання переїздів, оштрафували на 1020 грн:

“На залізничному переїзд по вулиці Степняка-Кравчинського виявлено ямковість покриття дорожньої частини на підходах до залізничної колії та відхилення наступу проїзної частини від верхнього краю рейок більше ніж на 5 см. Згідно інструкції, відхилення не повинне перевищувати 2 см, тому маємо очевидне порушення. Також є ознаки зношення дорожнього знаку “залізничний переїзд без шлагбауму” і відсутність пішохідної доріжки.  На переїзді по вулиці Ярослава Мудрого відхилення настилу проїзної частини становить вже 7 см. Згідно цього, представнику Кіровоградської філії ПрАТ «Київ-Дніпровське МППЗТ», який відповідальний за стан утримання залізничної частини, виписано штраф у розмірі 1020 грн”.

На залізничному переїзді по вулиці Короленка інспектори не виявили жодних порушень.

Окрім патрульних, до перевірочної комісії входили представники “Укртрансінспекції”, служби автомобільних доріг, власники залізничного переїзду, благоутримувачі вулиць та заступник директора департаменту інфраструктури та промисловості Кіровоградської ОДА Володимир Дмитренко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар