Кропивницькі патрульні до своєї першої річниці отримали нові звання та подяки

Сьогодні, 28 квітня, рівно через рік після прийнятої присяги, патрульні поліцейські Кропивницького зібралися на урочисте шикування.

На урочистий захід біля Управління патрульної поліції Кропивницького завітав очільник патрульної поліції України підполковник Євген Жуков. Привітати патрульних з першою річницею також прийшли представники обласної та міської влади, 3-го окремого полку спецпризначення, їхні родичі та близькі.

На честь свята окремі патрульні отримали від очільника патрульної поліції України офіцерські погони, подяки та грамоти.

“Рівно рік тому я був у вас на присязі. За цей рік ви набралися досвіду і побачили реальність. Я дуже радий, що цей особовий склад, який прийняв присягу рік тому залишився служити. Я знаю, що звільнилися лише 6 патрульних. Хочу подякувати вам за вашу службу українському народові. Не дивлячись на наш нелегкий час, ви зробили свій вибір, ви прийшли, здали іспити і тепер патрулюєте вулиці.

У нас є багато недоліків, але здобутків більше. Але, на жаль, на них ніхто не звертає увагу. Зазначу, що тільки за 2016 рік співробітниками патрульної поліції було врятовано понад 450 людських життів. Це були жертви ДТП, самогубці, постраждалі від нещасних випадків.

Я хочу подякувати мешканцям Кропивницького за підтримку цих молодих людей, які прийшли і виконують свої службові обов’язки щодо охорони громадського порядку у вашому місті”, – сказав у своєму виступі очільник патрульної поліції України підполковник Євген Жуков.

Після урочистостей усі присутні фотографувалися з патрульними та вітали їх із першим роком служби.

Нагадаємо, 28 квітня 2016 року, на Театральній площі Кропивницького патрульна поліція прийняла присягу та зобов’язалась чесно охороняти порядок у місті на Інгулі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар