За сприяння народного депутата у Компаніївці з’явився додатковий автобусний маршрут

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У селищі Компаніївка з’явився новий автобус. Тепер, крім регулярних рейсів селищем, автобус здійснює додатковий маршрут для перевезення школярів та жителів до району Залісся.

Повідомляє сайт Компаніївської селищної ради.

За ініціативи жителів району Залісся, які звернулися до депутата Компаніївської селищної ради Світлани Матушенко з проханням надати їм транспортний засіб для сполученням з селищем, придбано новий зручний автобус. Дотепер діти не підвозилися з віддаленого району до навчального закладу, та й жителям було тяжко добиратися до центру селища. Селищний голова Олександр Маслюков підтримав пропозицію жителів та депутата, тому на сесії селищної ради було прийнято рішення придбати новий автобус.

“Звернулися за допомогою до народного депутата Станіслава Березкіна, який не відмовив та надав частину коштів для придбання транспортного засобу. Щиро вдячні йому за те, що він ніколи не стоїть осторонь проблем громади та всіляко підтримує. Тепер крім регулярних рейсів селищем, автобусом здійснюється додатковий рейс для перевезення школярів та жителів до району Залісся. Відтепер для учнів дорога додому стане комфортнішою та безпечнішою. Увага до підростаючого покоління дуже важлива, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудовувати країну. І ми робимо все, щоб для тих, хто навчається в освітніх закладах, були створені якнайкращі умови. Дорослі та діти щиро радіють та дуже вдячні за небайдужість до життя наших жителів”, – йдеться у повідомленні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар