У “холодних” школах Кіровоградщини призупинятимуть навчання

Ілюстрація: Згурівська Правда

У зв’язку з погіршенням погодних умов управління освіти рекомендує школам Кіровоградщини продовжити опалювальний сезон. Якщо ж це неможливо і температура у класах буде низькою, то пропонується зробити позачергові канікули.

Начальник управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА Володимир Таборанський у коментарі Першій електронній пояснив, що наразі проводиться моніторинг температурного режиму в школах:

“Оскільки температура повітря в класах починає падати, ми підготували для керівників навчальних закладів певні рекомендації. Щоб підтримувати достатній температурний режим необхідно продовжити опалювальний сезон, або ж у разі неможливості цього потрібно ввести додаткові канікули на обмежений термін. А потім на цей самий термін продовжити навчальний процес у наприкінці травня або на початку червня”, – розповів Володимир Таборанський.

За словами чиновника, наразі управлінням збирається оперативна інформація щодо температурного режиму у приміщеннях шкіл, дитсадків та професійно-технічних навчальних закладів. За підсумком моніторингу керівництво школи прийме рішення: продовжити опалювальний сезон чи призупинити навчальний процес.

Управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА направило до керівників навчальних закладів офіційного листа із наданими рекомендаціями.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар