“Зірка” вдруге за сезон здолала “Ворсклу”

м'яч у воротах полтавчан, матч "Зірка" - "Ворскла" у Кропивницькому, 8 квітня 2017 року

Сьогодні, 8 квітня, кропивницька “Зірка” вдома перемогла полтавську “Ворсклу” з рахунком 1:0. Ця перемога кропивничан стала вже другою домашньою перемогою над полтавчанами у цьому сезоні.

Нагадаємо, 16 жовтня 2016 року, у матчі першого кола кропивничани в день народження клубу здолали полтавчан з рахунком 2:0.

Перший тайм сьогоднішньої гри видався досить рівним. На полі точилася боротьба здебільшого у центрі поля.

А от у другому таймі обидві команди порадували глядачів, які у дощову погоду все ж прийшли на стадіон у Кропивницькому, більш гострою грою.

Долю матчу вирішив єдиний гол захисника “Зірки” Екіса Борхи, який він забив на 61 хвилині. Після подачі Дмитра Білонога з кутового воротар полтавчан відбив м’яч у падінні, але той залишився у межах воротарського майданчика і захисник “Зірки” добив шкіряну кулю у ворота.

Після забитого голу “Зірка” була гострішою і могла забити ще, проте матч так і звершився мінімальною перемогою кропивничан.

Після сьогоднішньої перемоги “Зірка” наблизилась до лідерів 2 групи Прем’єр-ліги “Сталі” та “Ворскли”, у яких по 27 пунктів в активі. Кропивничани посідають 3 сходинку із 26 очками.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар