Благодійний фонд “Добротвір” подарував Іванівському НВК комп’ютерне обладнання

Сьогодні, 23 лютого, у Іванівський НВК у Кіровоградському районі завітали представники благодійного фонду “Добротвір” народного депутата України Станіслава Березкіна, щоб передати школярам комп’ютерне обладнання та солодощі.

“Ми знаємо, що ваша школа надзвичайно патріотично налаштована. Тут шанують героїв минулого та сьогодення, які стоять на захисті суверенітету нашої Батьківщини. Свідченням того є відкриття музею про пам’ять воїнів-інтернаціоналістів та учасників АТО, – зазначила представник благодійного фонду “Добротвір” Наталя Брайченко. – Тому за вашу активну громадську позицію ми хочемо подарувати комп’ютерне обладнання, яке допомагатиме вдосконалювати ваші знання і навички користування ПК”.

Директор школи Віталій Лучанов зазначив, що це не перші подарунки благодійного фонду і його представники постійно надають допомогу та беруть участь у покращенні навчального закладу.

“Представники народного депутата Станіслава Березкіна і його благодійного фонду “Добротвір” завжди йдуть на зустріч у вирішенні проблемних питань, пов’язаних з укомплектуванням школи. Хочу висловити величезну подяку цим людям, які піклуються про благополучне майбутнє наших дітей”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар