Кропивницькі спецпризначенці приєдналися до донорської акції

Сьогодні, 21 лютого, у Кіровоградській обласній станції переливання крові військові 3 полку спеціального призначення приєдналися до донорської акції “50 відтінків червоного”.

Організаторами акції є активісти регіонального осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

“Це черговий всеукраїнський тиждень донорства, який ми проводимо в нашому місті вже вп’яте, – розповіла координатор акції Євгенія Аркушина. – Учора здало кров 10 людей, але приходило більше і сьогодні ми бачимо тенденцію до зростання. Деяких не допустили через певні медичні протипоказання. Зараз паралельно здають кров у обласній лікарні. Там зібралися представники “Червоного Хреста” та студентських рад вищих навчальних закладів Кропивницького”.

Виконуючий обов’язки заступника командира 3 полку по роботі з особовим складом капітан Сергій Францишкевич зазначив, що головною мотивацією для здачі крові є неймовірна підтримка населення, за яку військові хочуть віддячити таким чином.

“Сьогодні до акції долучилися 22 особи. На наступному тижні, якщо не буде нагальних робочих питань, також прибудуть люди. Військових мотивує суттєва підтримка громадськості та волонтерів, які щоденно надають допомогу. Солдатам в свою чергу також хочеться долучитися і віддячити за турботу небайдужих”.

DSC_0334-001 DSC_0335-001 DSC_0338-001 DSC_0346-001 DSC_0348-001 DSC_0349-001 DSC_0350-001

Поширити:

Залишити коментар:

коментар