Із 1 березня на Кіровоградщині подорожчає електроенергія

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Згідно з постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (єдиного державного органу, який визначає та затверджує тарифи на електроенергію) № 220 від 26 лютого 2015 заплановано п’ять етапів підвищення тарифів на електричну енергію для населення. Останнє із передбачених постановою НКРЕКП підвищення ціни на електроенергію для побутових споживачів відбудеться 1 березня 2017 року. Тариф діятиме зокрема на Кіровоградщині.

Державним регулятором (НКРЕКП) встановлюється: за умови споживання до 100 кВт·год на місяць вартість одного кіловата складатиме 90 копійок, понад 100 кВт·год на місяць – 1 гривню 68 копійок.

Населенню, яке проживає в житлових будинках (в тому числі будинках готельного типу, квартирах та гуртожитках) обладнаних у встановленому порядку електроопаленням або багатоквартирних будинках, не газифікованих природним газом і в яких відсутні або не функціонують системи централізованого теплопостачання в опалювальний період (з 1 жовтня по 30 квітня) за умови споживання до 3 000 кВт·год на місяць вартість одного кіловата складатиме 90 копійок, понад 3 000 кВт·год на місяць – 1 гривню 68 копійок.

Для багатодітних, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу кіловат коштуватиме 90 копійок незалежно від обсягів споживання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар