Кропивницький ліцей став переможцем проекту каналу 1+1

фото 1plus1.ua

Кропивницький ліцей №19 став переможцем проекту каналу 1+1 «Зміни свою школу». На сайті каналу за цей навчальний заклад проголосували близько 2,5 тисяч людей.

Про це пише 1plus1.ua.

Протягом двох тижнів на сайті 1plus1.ua українці голосували за найкращу ідею проекту «Зміни свою школу». У соціальному проекті шоу «Сніданок з 1+1» взяли участь 22 українських навчальних заклади, які перетворили старі коридори на яскравий «розумний» простір для школярів та змагалися за головний приз – п’ять тисяч гривень.

У голосуванні за найкращу ідею проекту «Зміни свою школу» взяли участь понад 7 тис. користувачів. Найбільше українцям сподобалося, як змінився Кропивницький ліцей №19 – за цей навчальний заклад проголосували близько 2,5 тисяч людей.

Нагадаємо, що вчителі, батьки та учні Кропивницького ліцею в рамках проекту «Зміни свою школу» змайстрували незвичайну шафу та креативні полиці для взуття.

Друге життя книжкової шафи коштувало батькам і вчителям школи лише 200 грн. Всі гроші витратили на фарбу. Завдяки старанній роботі небайдужих батьків стареньку шафу для книг розмалювали в яскраві кольори та прикрасили логотипом школи.

“Тепер у кропивницькому ліцеї ми реалізуємо найкращі креативні ідеї за 5 тис. грн. А в березна покажемо, що з цього вийде”, – каже автор проекту Юлія Чаюн.

За словами Юлії Чаюн, у березні на 1+1 стартуватиме новий сезон програми, в якому візьмуть участь близько двадцяти шкіл.
Нагадаємо, що результати голосування можна переглянути за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар