Від PERSHої особи: Кропивницький – солодкий десерт #ПСИхотуру “Жадана і Собак”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

15 грудня у Кропивницький у рамках #ПСИхотуру завітав музичний проект “Жадан і Собаки”. Музиканти буквально “порвали” кропивницьку публіку на шмаття своїми старими та новими апокаліптично жорсткими та біблійно-безкомпромісними ска-панк хітами з альбому “ПСИ”. 

За кілька годин до початку концерту Першій електронній вдалося поспілкуватися із учасником проекту та та письменником, поетом Сергім Жаданом. Вперше в історії відеорубрики, не гість приходив до студії “Від PERSHої особи”, а студія йшла до гостя, адже розклад Сергія Жадана був розписаний фактично похвилинно.

Отож, про те, як створювався проект “Жадан і Собаки”, чим особлива книга “Тамплієри”, як виникла назва #ПСИхотуру та для допомоги кому він збирає кошти, що таке “соціальне мистецтво” та як Сергій Жадан ставиться до поезії стін (на одній зі стін у Кропивницькому написаний вірш поета). Про це та багато іншого розповів Сергій Жадан.

P.S. Кропивницький – майже останнє місто #ПСИхотуру. Це так званий солодкий десерт туру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар