Кропивницьким курсує чарівний тролейбус, оздоблений малюнками старого міста

Андрій Ліпатов, картина "Маленький Париж"

Близько 2 років Кропивницьким курсує старенький, але чарівний тролейбус, який замість звичної реклами прикрашений фрагментами картини Андрія Ліпатова «Маленький Париж».

Цей тролейбус користується особливою популярністю серед містян через свій зовнішній вигляд. Жителі Кропивницькому їздять на ньому не лише у справах, а й орендують на свята.

«Була ідея зробити цей тролейбус для наших містян. Картину художника Андрія Ліпатова «Маленький Париж» обрано не випадково – це яскравий приклад того, наскільки чарівне наше місто, – розповідає начальник служби руху КП «Електротранс» Світлана Березовська. – На тролейбусі розміщено не точну копію картини художника – наші працівники трохи покреативили над нею, щоб вона органічно виглядала на тролейбусі».

DSC_0268

Тролейбус настільки сподобався жителям Кропивницького, що його замовляють навіть на весілля та дні народження. Годинна оренда коштує 260 грн.

«Тролейбуси замовляють на дні народження, весілля. Цей – користується найбільшою популярністю. Ми пропонуємо їм нові жовті тролейбуси, але вони частіше обирають цей, з картинками старого міста», – говорить пані Світлана.

Яскравий тролейбус зазвичай їздить на маршрутах № 4 і №10.

DSC_0274

Зараз КП «Електротранс» працює над розробкою нового брендового тролейбусу – з рекламою їхнього підприємства.

«Хочемо зробити брендований тролейбус для реклами КП «Електротранс». Зараз займаємося розробкою логотипу і майбутнього оформлення для нового тролейбусу, – ділиться Світлана Олексіївна. – З часом, можливо, ще щось вигадаємо».

DSC_0267

Поширити:

Залишити коментар:

коментар