У Кропивницькому проходить “PROFIT DAY”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поки більшість навчальних закладів відпочивають на канікулах, у НВО №6 у Кропивницькому вирує життя – сьогодні, 28 жовтня, тут проходить “PROFIT DAY”.

“PROFIT DAY” призначений для тих, хто шукає можливості працевлаштування чи бажає визначитись із майбутньою професією. У різних містах України День кар’єри проходить із 2013 року. Кропивницький зустрічає його вперше:

“Раніше не було ініціативної групи, яка взялася б за організацію. Наша школа виявила бажання його провести. Ми самі працюємо з дітьми. Від нас вони йдуть в університети, а потім випускаються і не мають робочого місця. Тому ми вирішили взяти участь у цьому проекті, допомогти молоді знайти себе  саме в Кропивницькому”, – розповіла Першій електронній вчитель НВО №6, співорганізатор заходу Марина Дейкун.

“PROFIT DAY” у Кропивницькому триватиме до 16:00. З самого ранку і до цього часу в НОВ №6 будуть проходити різні блоки роботи. Компанії тут мають нагоду знайти собі фахівців. Навчальні заклади, які готують спеціалістів – презентувати себе та запросити потенційних абітурієнтів. Молоді люди – більше дізнатися про професії або навіть зробити спробу працевлаштування.

Під час «PROFIT DAY» представники передових компаній влаштовують презентації, проводять семінари, тренінги, майстер-класи, та приймають резюме від кандидатів. Освітні заклади знайомлять з умовами вступу та навчання, перспективами напрямків, за якими вони готують фахівців, а також здійснюватимуть попередній відбір анкет потенційних студентів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар