У Кропивницькому цирк перекрив нічийну дорогу

На Попова (біля «Епіцентру») цирк «Кобзов», який приїхав у Кропивницький вчора, перекрив одну з доріг, що сполучає мікрорайони Жадова-Попова зі 101-им.

Як повідомила прес-секретар патрульної поліції Кропивницького Наталя Трішина, на лінію «102» надійшло 5 повідомлень про те, що цирк заважає руху автомобілів. Як стверджує поліція, вони нічого не можуть зробити у даному випадку, оскільки документально ця дорога нікому не належить.

«На виклик ми виїжджали 5 разів, оскільки жителі міста скаржаться перекриту дорогу, – розповідає Трішина. – Потім цирк звернувся у поліцію з проханням дати дозвіл на встановлення шалашів. Ми відповіли, що не маємо на це повноважень, оскільки всі дороги знаходяться на балансі міської ради. Проте як вияснилося далі, цей шматок дороги не стоїть на балансі міськради. Дорога знаходиться на ділянці землі, що зараз в оренді «Епіцентру». Але ця дорога також не стоїть на балансі «Епіцентру». Тобто, виявилося, що цей шматок дороги ні за ким не закріплений. Ми запропонували їм просто поставити знак при в’їзді, що дорога перекрита».

Сьогодні, 26 жовтня, працівники цирку «Кобзов» перекрили дорогу. Гостюватимуть артисти у Кропивницькому до 30 жовтня (плюс пару днів на демонтаж та збір шалашів і трейлерів).

DSC_0866 DSC_0869

Поширити:

Залишити коментар:

коментар