Безвідповідальні кропивничани ледь не створили аварію на тепломережі

У Кропивницькому на вулиці Генерала Родимцева безвідповідальні містяни розпалили вогнище під трубами тепломережі. Це ледь не призвело до аварії.

Про це повідомляє Андрій Максюта, що стажується на посаду начальника спецінспекції міськради, на своїй сторінці у Фейсбук.

“Проїздив по вулиці Генерала Родімцева, біля будинку 98, і побачив, що під трубами тепломережі горить купа листя, гілля і полісадник. Все в диму, а часом спалахував навіть відкритий вогонь. Нікого поряд не було. Явно – підпалили і пішли. У той час, коли керівництво міста переживає за те, щоб у жителів було опалення – дехто з громадян так безвідповідально ставиться до питань благоустрою і санітарного стану нашого міста і не думає про наслідки своєї халатності. Дане загоряння могло спричинити аварію на тепломережі, адже вогонь вже досягав скловолокна, яким утеплена тепломережа. Дякую за оперативне реагування начальнику обласного управління ДСНС полковнику Віталію Григоровичу Миронюку, якому я зателефонував. Рятувальники приїхали протягом лічених хвилин і ліквідували загоряння”, написав Максюта. 

 горить сміття
Поширити:

Залишити коментар:

коментар