У Кропивницькому з підвалу будинку серед білого дня викрали 20 м чавунних труб

фото persha.kr.ua

У четвер, 6 жовтня, з підвалу одного з будинків Кропивницького , за адресою вул. Попова, 24 к. 2 зловмисники вирізали і викрали 20 метрів каналізаційних чавунних труб.

Про це журналісту Першої електронної повідомила начальник місцевого ЖЕО №4 Людмила Запорожець. За її словами, крадії здали зрізані труби до несанкціонованого пункту прийому металу на 101-му мікрорайоні.

“У підвалі 1-го під’їзду 9-типоверхівки, прямо серед білого дня зламали замок і вирізали чавунні каналізаційні труби. Здали їх на 101-му мікрорайоні, у пункті прийому, де не було ні вивіски, нічого. Я зайшла туди, дивлюсь, лежать наші труби”, – розповіла Людмила Запорожець.

Керівниця ЖЕО говорить, що коли вона дізналась про крадіжку, відразу звернулась до поліції. Було відомо, що зловмисники поїхали на “дев’ятці” білого кольору.

“Ми з поліцією об’їхали всі найближчі прийомні пункти, але труб не знайшли. У цей час патрульні перехопили цю машину, і викрадачі вже розповіли, куди здали метал. Туди прибула оперативна група, і почали слідчі дії. Люди, які були на приймальному пункті сказали, що приймали метал для себе”, – продовжила розповідь Людмила Запорожець.

Очільниця ЖЕО також розповіла, що використовувати ці труби вже неможливо, адже їх порізали і побили на шматки.

За словами пані Людмили, труби в той же день замінили на пластикові, бо всі каналізаційні стоки текли у підвал. Керівниця ЖЕО обурена такою поведінкою містян. За її словами, крадіжки металу стаються регулярно, і їх кількість постійно зростає.

“Минулої осені ми часто їздили по прийомним пунктам металу, і шукали наші труби. Знаходили самі вкрадені труби, а тих, хто їх вкрав – ні”, – з сумом розповіла Людмила Запорожець.

На її думку, це дуже серйозна проблема. Адже, самі ж містяни крадуть труби та інший метал, а інші жителі міста потім скаржаться на те, що підвал тече.

вкрадені труби на пункті прийому
вкрадені труби на пункті прийому
несанкціонований пункт прийому металу

відновлені труби у підвалі

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до У Кропивницькому з підвалу будинку серед білого дня викрали 20 м чавунних труб

    • Дякую, ми побачили і виправили одразу.

Коментарі заборонені.