Platinum Bank запрошує жителів Кропивницького до «Міста професій»

Найближчої суботи, 8 жовтня, в Кропивницькому відкриє свої двері «Місто професій» – унікальний проект, що дозволяє дітям і дорослим з користю провести вихідний день. 

У місцевому Дендропарку з 12:00 до 15:00 кожен охочий зможе «приміряти» на себе бажану професію. Platinum Bank запрошує всіх гостей свята спробувати себе в ролі банкірів.

«Місто професій» – це перший український профорієнтаційний захід, розрахований на дітей і підлітків віком від 2 до 17 років, що дозволяє дізнатися про специфіку роботи у тій чи іншій галузі. За старанне навчання «учні» отримають «зарплату», яку потім можуть витратити в магазині солодощів і подарунків. З початку року це унікальне свято вже відбулося в кількох десятках населених пунктів України.

У Кропивницькому в зазначений час у Дендропарку одночасно почнуть працювати освітні майстер-класи з різних спеціальностей. Приміром, волонтери Platinum Bank не лише розкажуть про саму професію, але й повідають юним банкірам про історію виникнення грошей та особливості валют різних країн.

Звертаємо увагу на те, що на суботу синоптики прогнозують невеликий дощ. Навряд чи він стане перешкодою для тих, хто любить проводити час весело й у дружньому колі, але в будь-якому випадку відвідувачі «Міста професій» повинні потурбуватися про теплий одяг і зручне взуття, щоб активно та пізнавально провести цей день.

1

Для довідки:

Platinum Bank – один з найбільших учасників вітчизняної банківської системи. Відноситься до І групи банків згідно з рейтингом НБУ (на частку Platinum Bank припадає понад 0,5% активів банківської системи України). Регіональна мережа налічує 69 відділень і 1080 пунктів продажів в різних регіонах України.

Один з поточних стратегічних пріоритетів розвитку Platinum Bank – це транзакційний бізнес. У 2016 році банк неодноразово займав топові позиції в рейтингах кредитування фізичних осіб серед українських банків. Щорічно стабільно входить в групу лідерів ринку в сегменті споживчого кредитування.

Також банк активно працює над проектом Digital Bank. Зокрема, активно розвиває платформу pay.ptclick.com.ua і лабораторію фінансових інновацій Platinum Lab.

Одночасно Platinum Bank активно розширює пул корпоративних клієнтів – перш за все, з числа представників дистриб’юторського бізнесу та IT-індустрії.

Слідкуйте за новинами на сторінці Platinum Bank в Facebook

2

Поширити:

Залишити коментар:

коментар