Кропивничани оплесками взяли в заручники ансамбль ім. П. Вірського

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Ансамбль ім. П. Вірського влаштував у Кропивницькому свято хореографії та магії. За свою майстерність колектив поплатився – кропивничани довго не хотіли відпускати танцівників зі своєї сцени.

Крім хороводу та гопака у традиційних форматах, ансамбль ім. П. Вірського влаштував у Кропивницькому марафон побутових замальовок. У танках розповідали про цікаві ситуації або ж показували один день із життя, до прикладу, чоботаря чи ткалі.

Також танцівники урізноманітньовали свої виступи костюмами – з різних куточків України. Впізнавалося традиційне вбрання жителів Закарпаття, центральної України. Сценічні гуцули ансамблю озброєні були трембіти.

“Давно Кропивницький не бачив такого хореографічного свята у всіх розуміннях цього слова. Я не вперше на концерті цього ансамблю, тому впізнавав нові постановки. Також танцівники вперше добавили у свою хореографію магії. Виступали у форматі своєрідних коперфільдів. Моя маленька донечка ще з місяць тому почала казати, що обов’язково має бути на цьому концерті. Вона настільки була вражена майстерністю танцівників, що її ноги аж танцювали. Ми з дружиною її заспокоювали, щоб вона спокійніше поводилася”, – поділився враженнями із Першою електронною кропивничанин Сергій.

Хореографічні коперфільди додали елементи несподіванки у кілька своїх постановок. Зокрема, під час одного з танців чоловіки склали посеред сцени купу гілок верби і дивним чином звідти з’явилася дівчина. Її не було напередодні серед танцюючих і пройти непомітно до центру сцени теж неможливо. Тож поява дівчини на сцені так і лишилась для кропивничан таємницею.

DSC_0768

Наприкінці концерту ансамбль вдарив по фантазії гостей ще раз. Під час хореографії з нитками танцівники відтворювали процес ткання – переплітали візерунки. Потім скидали всі нитки в купу і нізвідки взявся великий килим.

За свою майстерність ансамбль ім. П. Вірського жорстоко поплатився. Кропивничани ледь не взяли танцівників у заручники – після виступу гості стоячи аплодували ансамблю і не хотіли їх відпускати. Під час овацій публіки танцівники виконали ще декілька фрагментів своїх постановок.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар