У Помічній відкрили дитячо-спортивний майданчик від «Добротвору»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У місті Помічній Добровеличківського району у місцевому парку імені Грушевського встановлено спортивно-дитячий майданчик. Сучасний майданчик компанії «Інтер Атлетика» придбав для Помічної благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір».

Це другий майданчик, який передав «Добротвір» місту. Встановлювали його силами місцевої громади (ініціатори – багатодітна родина Пойченків) і представників міської влади. Тут організували святкове відкриття з конкурсами і веселощами для дітей. Право відкрити майданчик та перерізати стрічку надали Денису та Станіславу Жуматіям.

Міський голова Помічної Микола Антошик влаштував майстер-клас з вправ на брусах. Місцеві благодійники пригостили дітей солодощами та соком, подарували повітряні кульки.

«Громада дуже вдячна народному депутату Станіславу Березкіну за такий подарунок і дорослим, і дітям. У мікрорайоні Герасимівка проживає багато дітей, тут поряд розташована і школа, і дитячий садочок. У міської ради, на жаль, немає таких коштів, щоб придбати майданчик, тому це для нас велика допомога друзів громади», – сказав на відкритті майданчика Микола Антошик.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар