Кропивницьких педагогів привітали з професійним святом

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 28 вересня, у Кіровоградській обласній філармонії зібрались провідні педагоги Кропивницького, аби почути слова вдячності від міської й обласної влади, та отримати заслужені нагороди.

“Хочу побажати вам, щоб всі мрії, плани здійснювались. І все, що ви хороше робите, повернулося сторицею. Впевнений, що в цей зал запрошені кращі педагоги не тільки Кропивницького, а й, глибоко переконаний, що і нашої держави. Адже рівень знань, які дають у нас, на Кіровоградщині, надзвичайно великі. Ви володієте сучасними технологіями навчання дітей. Ви системно й постійно вдосконалюєтесь. Ви знаходитесь на вершині педагогічної майстерності. За це вам низький уклін від дітей, батьків, від міської влади”, – зазначив у привітальному слові голова міської ради Кропивницького Андрій Райкович.

З нагоди професійного свята найкращим педагогам міста вручили подяки та грамоти від міської та обласної влади. Крім того, нагородили переможців міської премії ім. В. Сухомлинського.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Кропивницьких педагогів привітали з професійним святом

  1. а за что награждали-то? по каким критериям???? я вот одной особе, учительнице и веника драного не дала, за её скотское отношение к детям младших классов. ужас просто, куда вы смотрите, хоть бы среди родителей опрос проводили сначала, а потом награждали. она гнобила детей в младших классах.

Коментарі заборонені.