У Кропивницькому вшанували полеглих Героїв

Ілюстрація

Сьогодні, 23 серпня, у Кропивницькому вшанували пам’ять бійців, що загинули під час антитерористичної операції на сході нашої країни.

DSC_0272Про це повідомляє сайт КМР.

Цього дня живі квіти лягли до усіх могил Героїв АТО на усіх цвинтарях обласного центру. Їх принесли представники міської влади, рідні воїнів, бойові побратими, громадськість міста.

Міський голова Андрій Райкович та його заступник Наталія Дзюба поклали квіти до могил Героїв, похованих на Алеї Слави Рівнянського кладовища.

“Сьогодні ми відзначаємо День Державного Прапора, а це саме той прапор, з яким наші мужні воїни відстоюють українську державність в Донецькій і Луганській областях. І платять за наше право жити у вільній і незалежній країні надзвичайно високу ціну, – відзначив очільник міста під час покладання. – Міська влада робитьDSC_0287 все можливе, щоб місце останнього спочинку загиблих воїнів АТО було належним чином благоустроєне, щоб тут зручно було проводити час рідним Героїв. Ми облаштували паркан, який відділяє Алею почесних воїнських поховань від території Рівнянського кладовища, встановили велику ємність з водою, щоб можна було доглядати за квітами і газонами, скоро тут буде облаштоване і приміщення постійного пункту охорони”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар