У Кропивницькому вшанували пам’ять полеглих правоохоронців

У Кропивницькому вшанували пам’ять правоохоронців, які загинули на бойовому посту.

Сьогодні, 22 серпня, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко взяв участь у мітингу до Дня пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків.

Про це повідомляє сайт КОДА.

Вшанувати пам’ять правоохоронців області біля пам’ятного знаку “Бійцям правопорядку” зібралися посадовці і духовенство, громадськість обласного центру та рідні загиблих. Представники молодого покоління правоохоронців несли почесну варту та тримали портрети своїх колег, які віддали життя при виконанні службових обов’язків. У знак шани та поваги до подвигу загиблих учасники зібрання поклали квіти до меморіалу та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

2208160104

Виступаючи під час мітингу, Сергій Кузьменко наголосив:

“Сьогодні ми вшановуємо тих, хто найвищою ціною довів, що присяга на вірність народу має бути виконана до кінця. Наш обов’язок перед родинами загиблих правоохоронців – завжди пам’ятати їх подвиг і на їхньому прикладі виховувати підростаюче покоління в дусі патріотизму “.

2208160106

Очільник області висловив співчуття рідним та близьким загиблих міліціонерів і запевнив, що держава їх підтримуватиме та допомагатиме.

Наприкінці мітингу Єпископ Кропивницький і Голованівський МАРК відслужив панахиду за загиблими.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар