Кропивницькі волонтери сплели яскраві маскувальні сітки на продаж

Волонтери Кропивницького з ГО “Серця матерів Кіровоградщини” до Дня Незалежності сплели яскраві маскувальні сітки від сонця на продаж. Виручені кошти підуть на допомогу військовим АТО.

Про це на сторінці у Фейсбук повідомляє волонтер Інна Колпак.

“Час плине, війна не закінчується, а хлопці на передовій… До Дня Незалежності ми пропонуємо вашій увазі сонцезахисні декоративні сітки, сплетені волонтерами ГО Серця Матерів Кіровоградщини, розмір приблизно 5х3, які стануть у нагоді як на дитячому майданчику, так і на альтанці, або хтось може захоче прикрасити до свята своє літнє кафе! Ціна сітки 800 грн (на ці кошти є можливість купити 4 сітки розміром 6х10 м).

З різних міркувань на допомогу волонтерам мало хто поспішає, тому ми шукаємо можливість, як заробити кошти, щоб купити та сплести маскувальні сітки для наших захисників. Дрони проводять розвідку. З повітря дуже добре видно те, що треба приховати. Ми з вами можемо врятувати життя нашим захисникам, даючи можливість накрити маскувальною сіткою все, що бачити ворожі очі не повинні!”, – пише волонтерка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар