Кропивницькі герої: спецпризначенець Вадим Довгорук передав важкопораненому побратиму тризуб із “народного срібла”

Днями Народний Герой України, кропивничанин Вадим Довгорук передав іншому бійцю з Кропивницького, важкопораненому Олександру Півневу, який зараз лікується у військовому шпиталі Харкова, срібний підвіс (тризуб). Нагорода виготовлена з срібла, яке жертвували українці зі всього світу.

Про цю подію написала у своєму Фейсбуці волонтер Оксана Червона.

Читайте також: Історія подвигу кіровоградського кіборга Вадима Довгорука (ФОТО)

“Ось вам фотка на мільйон. Обидва хлопці –  мої особисті Герої. Зустрінете їх на вулиці- вклоніться, або обійміть, або потисніть руку. Наші поранені-наша совість і гідність. Ось, хто має працювати в державних нагородних комісіях. Зустріч з Вадимом діє як цілющий бальзам на кожного. Навіть страшно уявити, наскільки важко було нашим першим пораненим, у них не було такої підтримки, але вони вистояли і тепер власною силою запалюють вогонь любові до життя в інших. Хлопці, бережи вас Господь!”, – прокоментувала фото Оксана Червона.

Читайте також: 19-річний військовий з Кіровограда потрапив під мінометний обстріл

“Земляки не забувають! Пам’ятайте, як у старій добрій казці: завжди є добродушний і спокійний велетень. Він приходить і все відразу стає добре. А сьогодні він привіз величезний полум’яний привіт від Кропивницького і персональний від Оксани Червоної. Окремо дякую творцю оберегу. А з велетнем ще й богатирі прийшли. Не 33, але ми беремо якістю. Бійці пройшли через все, що можна і не можна. Сміятися і розповідати анекдоти після таких подій… для цього треба мати неймовірне почуття самоконтролю. Ці хлопці роблять не те що можуть, а те що ТРЕБА робити!”, – прокоментувала відвідини на своїй сторінці у Фейсбуці мама пораненого юнака Людмила Півнєва.

Допомогу хлопцеві можна перерахувати у рамках ініціативи групи “Армія SOS Кіровоград”за ревізитами:
4731 2171 0570 9438 (Карта ПриватБанка) на ім`я Червоної Оксани.

Довгорук і Півнєв

Поширити:

Залишити коментар:

коментар