Кіровоградські комунальники розпочали ремонт зливів у напрямку Завадівки

Для запобігання руйнації дороги в напрямку Завадівки, комунальні служби Кіровограда встановлили лоток для відводу дощової води. Про це повідомляє прес-служба КМР.

З таким проханням у відділ будівництва та благоустрою міської ради звернулися мешканці мікрорайону. Люди повідомили, що на частині під’їзної дороги з краю почав обламуватися асфальт і утворюється прірва.

У відділі відреагували негайно, і на місце виїхала група спеціалістів, щоб дослідити причини руйнування дорожнього полотна. Працівники комунальної служби з’ясували, що руйнація відбувається через підмивання асфальту водою під час дощу. Щоб дощі не розмивали і не руйнували дорогу, а рівень зносостійкості і довговічності дорожнього покриття підвищився, необхідне облаштування ливневої системи – лотків для відводу води. Після дослідження зруйнованої ділянки, була розроблена проектно-кошторисна документація, відповідно до якої на встановлення бетонного лотка для стічних вод з міського бюджету було виділено 175 тис. 494 грн.

Наразі виконані всі підготовчі роботи з укріплення і бетонування лотка для водовідведення. Комунальники планують повністю завершити роботу за 3-4 дні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар