У Новоукраїнському районі кіровоградець викрав і розібрав автівку

© pixabay.com

Правоохоронці Новоукраїнського району викрили кіровоградця в угоні транспортного засобу жителя області. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Сектору комунікації ГУ Національної поліції області.

25-річний чоловік здійснив незаконне заволодіння автомобілем «Москвич», що належить мешканцю Новоукраїнського району, розібрав легковик на запчастини та продав.

До відділу поліції звернувся 34-річний житель одного з сіл. Потерпілий розповів, що невідомий біля автодороги Кіровоград-Платонове угнав його автомобіль.

«Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився житель обласного центру, який на той час перебував у селі Новоукраїнського району в гостях у знайомої. Повертаючись додому в Кіровоград, побачив на узбіччі автомобіль. Вирішив дізнатися, що трапилося, та наблизився до транспортного засобу. У салоні перебував чоловік у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник допоміг йому вийти з авто, а потім сам сів за кермо та поїхав у напрямку обласного центру. Як з’ясувалося, у подальшому викрадений автомобіль кіровоградець розібрав на запчастини, залишив собі двигун, а решту продав», – розповів заступник начальника Новоукраїнського відділу поліції Костянтин Левченко.

1

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді від штрафу і до позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар