Двоє кіровоградців тримали вдома опій та макову соломку

У двох кіровоградців працівники поліції вилучили опій, макову соломку та прекурсор. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби поліції.

Правоохоронці викрили у вчиненні правопорушення чоловіків, 44 та 46 років, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за збут наркотичних засобів та крадіжки.

Як повідомив начальник 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк, 29 червня під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання осіб було вилучено особливо небезпечні наркотичні засоби опій і макову солому та прекурсор – ангідрид оцтової кислоти.

За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення громадян до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар