У Кіровограді на один стихійний ринок стало менше

Ілюстративне фото

Сьогодні, 29 червня, перевірка Муніципальним патрулем території біля супермаркету АТБ, що на вулиці Космонавта Попова, підтвердила, що стихійна торгівля там більше не ведеться. Про це повідомляє сайт КМР.

Тепер на звільненому місці свої авто можуть паркувати відвідувачі супермаркету, а перехожі мають можливість вільно пройти вулицею.

Відповідно до розпорядження міського голови Андрія Райковича, з 23 червня начальником управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення  Сергієм Горбовським була застосована нова, і як виявилось, дуже ефективна стратегія боротьби з незаконною торгівлею. Вона полягає у тому, що свою роботу Муніципальний патруль тепер починає о 6 ранку, коли власники продукції особисто приїжджають і облаштовують місце для торгівлі. Це дає можливість працівникам спецінспекції скласти протокол саме на хазяїна, щоб притягнути його до відповідальності. До того ж патрульна поліція робить фотофіксацію номерів машини, що привезла продукцію, і таким чином з’ясовує, хто власник “бізнесу”.

Всі ці заходи дали можливість вплинути саме на винуватців незаконної торгівлі. Патрулювання ведеться щодня у декілька змін, а це не дозволяє торгівцям повертатись на старе місце.

Про ліквідацію одного з осередків стихійної торгівлі Сергій Горбовський також повідомив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

Продавці, які раніше незаконно займали проїжджу частину вулиці і тротуари біля міської поліклініки №5, перейшли на обладнаний майданчик ринку “Жемчужний”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар