На трасі “Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка” тривають ремонтні роботи

На автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка триває поточний середній ремонт. Про це повідомляє прес-служба САД у Кіровоградській області.

Автомобільна дорога М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка – це дорога державного значення з середньою інтенсивністю руху 3 765 машин на добу. На разі тут на ділянці км 578-589 триває поточний середній ремонт. Проводиться роботи на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області. Розпочали ремонтувати ще у травні, проте через несприятливі погодні умови робота дещо затяглася. Втім, ремонт вже майже завершили, бо працювали щодня і повний світловий день аби надолужити.

Вже полагодили 6,3 кілометрів покриття, на що витратили 6 505 т гарячого асфальтобетону.

Начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Сергій Поліщук зазначає, що дана дорога є важливою артерією на тілі транспортного сполучення не лише області, а й всієї України.

В умовах недостатнього фінансування ми багато років поспіль обмежувалися лише ямковим ремонтом. Так, це не панацея, а вимушений хід, щоб зберегти існуючу мережу доріг. – пояснює Сергій Юрійович. – Тож як тільки з’явилася можливість ми шляхом торгів визначилися з підрядником і розпочали поточний середній ремонт. За якістю виконання робіть слідкують наші відповідальні інспектори та лабораторія. Та наскільки вистачить цього ремонту спрогнозувати важко, все залежить від самих користувачів доріг, в першу чергу перевізників великих вантажів.

Нагадаємо, що з початку року на мережі автомобільних доріг Кіровоградської області вже виконали ямковий ремонт на 215 413 квадратних метрах. Орієнтовна вартість робіт – 58 мільйонів гривень. Всі роботи по ямковому ремонтами виконували філії ДП «Кіровоградський облавтодор».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар