У центрі Кіровограда розгорнули креативне outlet-містечко

Сьогодні, 23 червня, по вулиці Дворцовій (біля приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва) відбулась вулична акція – outlet-містечко «Вільний простір ідей».

Захід організовувала Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва за підтримки Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА. Щорічна акція приурочена до Дня молоді.

“Ми прагнемо організувати змістовне та безпечне дозвілля кіровоградської молоді, популяризувати читання і надати кожному можливість обрати собі корисне хобі. Гості нашого імпровізованого містечка можуть навчитись розгортати пожежний рукав і вдягати захисний костюм, взяти участь у змаганнях з дартсу, навчитись створювати картини з каміння, а також іншим видам рукоділля. Окрім того, анонімно пройти тест на ВІЛ”, – розповіла директор Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва Лариса Савенко.

Цьогорічне містечко розваг – це насичена програма різноманітних виступів, інтелектуального відпочинку, заходів безпеки, туризму, хенд-мейду та інших цікавинок. Найбільше уваги гостей заходу захопили танцювальні виступи  студії східного танцю «Шакті», театралізовані мініатюри імідж-центру “Ольга” та Кіровоградської обласної федерації Лао-тайських бойових мистецтв «Лао-Муей». Веселий літній відпочинок та енергійний молодіжний драйв стали основними складовими вуличного свята.

“Я потрапила на цей захід абсолютно випадково: просто йшла повз. Мені дуже сподобався виступ студії східного танцю «Шакті», дівчата такі молодці! Хочеться, щоб і моя донечка коли підросте займалась цим видом танцю. Взагалі, це дуже гарна ініціатива і я вдячна бібліотекарям, що вони залучають нашу молодь до корисного дозвілля”, – поділилась враженнями з кореспондентом Першої електронної газети молода мама Ірина.

Програма містечка була спланована таким чином, щоб літній відпочинок перемежовувався з заходами безпеки, освоєння технік хенд-мейду поєднувалося з програмою профорієнтації.

Присутні не забували про наших героїв, що боронять мир та спокій українців на Сході країни. Для цього, спільно з громадською ініціативою «Армія SOS», було організовано благодійний розпродаж.

 Довідка

День молоді — свято України. Відзначається щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року N 323/94 «Про День молоді». Свято встановлене «На підтримку ініціативи молодіжних об’єднань і організацій України».

Більше фото тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар