У Кіровограді відкрили квест-кімнату «Синдром дракона»

«Quest Agency» –  організація, яка займається розробкою і проведенням квестів у нашому місті. Квест – це аматорське спортивно-інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами або окремими гравцями.  Розробкою та проведенням квестів займаються Юрій та Олена Козачинські.

«Синдром дракона» – квест-кімната з інтелектуальним підтекстом. Саме тут вперше в Україні учасники мають унікальну можливість  виконати ряд завдань, які пов’язані  не однією сюжетною лінією. Спеціальних знань та умінь не потрібно. Гравці мають бути активними й працювати в команді.

Організатори наголошують на унікальності  квест-кімнати та розповідають, що назва «Синдром дракона» не випадкова, і  пов’язана із цікавим відкриттям, яке відбулося у нашому місті. Виявляється, що в Кіровограді проживав електрик Олександр Ільїн, який мав дорогоцінну колекцію книг та ікон.  Вчені припускають, що вона була однією із найбільших приватних колекцій у всій Європі! Завдання квесту побудовані на основі цієї історії.

Команди гравців можуть складатися від двох до чотирьох осіб. Квести розраховані на широку цільову аудиторію. Квест-кімната відчинена для кожного, хто любить активний відпочинок! Працює навіть на вихідних!

Варіанти проходження квест-кімнати:

  1. Двохсерійний серіал: сюжет гри розподілений на дві частини, кожну з яких Ви проходите окремо, в чіткій послідовності. Гравців чекає дві гри, з абсолютно різними сценаріями, об’єднаними однією сюжетною лінією.
  2. Повнометражний фільм: складна багатосюжетна гра. Рекомендовано для гравців з наявним досвідом участі у квестах.
    Наша адреса: вулиця Тараса Карпи, 64 (колишня Тимірязєва)
    телефон: 095-72-77-095
Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до У Кіровограді відкрили квест-кімнату «Синдром дракона»

  1. А в Кировограде есть еще квест-комнаты? Подскажите сколько их и где найти?

    • Є ще штук 5. Забийте у гуглі – там побачите.

Коментарі заборонені.