У Кіровограді медики представили свої творчі роботи

На честь Дня медичного працівника, який святкуватимуть у неділю, 19 червня, працівники кіровоградських медзакладів представили виставку своїх творчих робіт.

Розмістилася виставка у холі другого поверху Кіровоградської міської ради. Лікарі різних напрямків, за ініціативи управління охорони здоров’я, надали для виставки свої малюнки, фотороботи, вишиті картини та рушники, ляльки, роботи з бісеру тощо.

Як розповіла журналістам заступниця начальника управління охорони здоров’я Лариса Кудрик, раніше до свята медпрацівників теж проводились подібні виставки, але цього року вона масштабніша.

“Всі роботи, які тут представлені, не готувалися спеціально до свята. Це роботи медпрацівників, які захоплюються певними видами мистецтва. Свої творчі доробки вони просто надали для виставки”, – розповіла Лариса Кудрик.

На виставці представлені роботи медиків КЗ Центр первинної медико-санітарної допомоги №2, чотирьох поліклінік міста, Дитячої стоматологічної поліклініки, Дитячої міської поліклініки та управління охорони здоров’я.

Є на виставці і роботи самої заступниці начальника управління охорони здоров’я Лариси Кудрик.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар