На новому ринку у Кіровограді контролюватимуть ціни та перевірятимуть якість продуктів

????????????????????????????????????

Сьогодні, 10 червня, на ринку «Братиславський», що знаходиться на Новомиколаївці, відбувся ярмарок. Ярмарок приурочений до Дня Святої Трійці та став офіційним відліком роботи нового ринку у Кіровограді, де будуть контролювати ціни та перевірятимуть якість продуктів.

Кіровоградська міська рада повідомляла, що урочисто ринок «Братиславський» відкрився 22 квітня. З цього дня він мав працювати щоденно – з 8.00 до 17.00. Проте через неточності в документації робота ринку дещо загальмувалася. Сьогодні «Братиславський» запрацював на щоденній основі.

«Жителі Новомиколаївки звернулися до управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового населення Кіровоградської міської ради з проханням відкрити на їхньому мікрорайоні ринок. Злагоджену роботу «Братиславського» ми вирішили відкрити святковим ярмарком. Ми не відкривали ринок на постійній основі, тому що були певні проблеми з документацією. Тепер вони повністю усунені. Тепер ринок працюватиме щодня. Якість обслуговування та товарів буде перевірятися адміністрацією ринку, – розповіла головний спеціаліст управління Ольга Смолянцева.

Директор ринку «Братиславський» Володимир Чуб розповідає, що із сьогоднішнього дня ринок працюватиме постійно. А до релігійних та державних свят тут будуть проводитися ярмарки.

«Ринок буде змішаний. Основним товаром, звісно, будуть овочі та фрукти. Але також будуть реалізовуватися й інші продовольчі товари – риба, цукор, молочні продукти, м’ясо, крупи. Також буде ряд непродовольчих товарів – миючі засоби, одяг і т. п. У нас тут є каналізація, вода, електроенергія – тобто, створені всі необхідні умови для функціонування ринку. Крім того я особисто буду контролювати, щоб ціни тут не були вищими, ніж на інших ринках міста», – розповів Володимир Чуб.

Також директор ринку розповів, що найближчим часом на території «Братиславського» розпочнеться будівництво ряду МАФів та торгівельних павільйонів, де продаватимуть м’ясо, рибу та інші необхідні для повсякденного вжитку продукти.

Жителі Новомиколаївки надзвичайно задоволені новим торгівельним майданчиком.

«Ринок нам дуже подобається. Тепер нам не треба їздити на Критий ринок чи ходити у городок (вул. Короленка – ред.), щоб купити кілограм картоплі чи зелень. Тепер усе тут, під боком. Якби ще аптечний кіоск поставили, взагалі було б чудово», – розповідає місцева жителька, пенсіонерка Раїса Миколаївна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар