Кіровоградським силовикам презентували зброю українського виробництва

На території полігону 57-ї бригади (поблизу селища Бережинка Кіровоградського району) відбулася презентація нарізної зброї від українського виробника «Зброяр».

Під час презентації представникам кіровоградських військових підрозділів, правоохоронцям та нацгвардійцям розповіли про переваги української зброї, яка якісно відрізняється від радянських зразків. Силовикам представили тактичні карабіни та снайперські гвинтівки.

Ціна однієї одиниці зброї коливається від 1000 до 3000 доларів. Як зазначив головний маркетолог компанії «Зброяр», така ціна є відносно невисокою. Пов’язано це з тим, що всі комплектуючі, за виключенням стволів, виготовляються в Україні.

Перед продажем зброї представники компанії проводять тренінги для військових, під час яких пояснюють переваги придбаного зразка в порівнянні з тією зброєю, якою вони користуються.

«Озброєння армії та правоохоронців вже давно морально та фізично застаріло, і його треба змінювати відповідно до часу та тактики ведення бою. Наша зброя може з легкістю прийти на зміну радянським зразкам. Снайперські гвинтівки «Зброяр» готові замінити СГД (снайперські гвинтівки Драгунова). Гвинтівки вже зарекомендували себе  в зоні АТО і хлопці позитивно відгукуються про конструкцію. Зброя в руках підготовленого бійця може вражати ціль на відстані до одного кілометра», – повідомив директор з маркетингу компанії «Зброяр» Олександр Мілюков.

Боєць окремого снайперського взводу 57 бригади  з позивним “Лівша” зазначив, що з такою гвинтівкою мав справу. Військовий підтвердив якість української зброї.

«СВД – це напівавтоматична зброя без перезарядки набою. Гвинтівки «Зброяр» з механічним перезарядженням, що позитивно впливає на точність стрільби. СВД вже морально застаріла, бо була виготовлена в 60-х роках», – зазначив боєць «Лівша».

Після презентації кіровоградські бійці мали можливість відчути перевагу української зброї випробувавши її на полігоні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар