Світловодськом розгулював чоловік з карабіном

Світловодські правоохоронці встановили зловмисника, який незаконно зберігав викрадену зброю. Карабін та набої до нього громадянин викрав із салону чужого транспортного засобу, скориставшись відсутністю власника.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сектору комунікації ГУ Національної поліції області.

4 червня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення, що в одному з населених пунктів на вулиці перебуває чоловік, який тримає в руках предмет, схожий на автомат.

«Правоохоронці прибули на місце події та встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний житель сусіднього міста, що приїхав до Світловодського району. Працівники поліції вилучили у чоловіка нарізний карабін, а також при проведенні поверхневого огляду у кишені його куртки було виявлено 2 набої. Зброю та боєприпаси направлено на дослідження», – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар