АТБ переплутало кіровоградську птахофабрику з ЛНРівською

У ЗМІ з’явилася інформація про те, що в магазинах торговельної мережі АТБ продаються яйця, вироблені на птахофабриці “Червоний Прапор”, яка знаходиться в окупованому селі Перевальського району Луганської області. Начальник відділу зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ корпорації АТБ Ганна Лічман повідомила, що мережа АТБ не купує продукти у підприємств, що знаходяться на непідконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей – про це повідомляє “РБК-Україна“.

“Ми не працювали і не працюємо з юрособами, які перебувають в непідконтрольних Україні окремих районах Донецької і Луганської областей. Після появи повідомлення, що в нашій мережі продаються товари з окупованих територій, була проведена перевірка, і з’ясувалося, що при друку етикеток товару була допущена технічна помилка “, – заявила Лічман.

За її словами, до початку подій в Донбасі мережа дійсно закуповувала яйця у птахофабрики “Червоний Прапор” в Луганській області. Однак з початком бойових дій будь-які контакти з підприємством перервалися, і вже більш півтора роки АТБ не купує у них товар.

“Більш того – через дії сепаратистів птахофабрика перестала існувати, тому стверджувати, що ми закуповуємо у неї будь-яку продукцію, просто абсурдно”, – додала Ганна Лічман.

Як розповіла представник рітейлера, причиною скандалу стала банальна технічна накладка. За її даними, зараз мережа закуповує яйця у птахофабрики “Червоний Прапор” з Кіровоградської області. Повний збіг назв і людський фактор призвели до того, що помилково були роздруковані і наклеєні на упаковки етикетки зі старої бази даних, тобто птахофабрики з Луганської області.

“Дивує, що багато інтернет-видання поспішили розповсюдити інформацію про співпрацю АТБ з компанією, яка розташована на окупованих територіях. Якби до нас попередньо звернулися за коментарем, подібного непорозуміння не сталося б”, – сказала Лічман.

У підтвердженні слів мережу надала скан-копію відповіді компанії Імперово Фудз, якій належало підприємство в Луганській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар