Священик української церкви подарував кіровоградським волонтерам образ Пресвятої Богородиці

Настоятель Бобринецького Свято-Миколаївського храму УПЦ КП, обласний благочинний митрофорний протоієрей отець Юрій подарував волонтерам організації “Серця матерів Кіровоградщини” ікону Пресвятої Богородиці.

Отець Юрій, який і сам займається волонтерством, розповів, що ідея такої місії народилася у нього одразу після знайомства з колегами з Кіровограда, але все не було можливості. Священик української церкви побажав усім волонтерам організації “Серця матерів Кіровоградщини” міцного здоров’я, і щоб вони не знали втоми та біди.

“Пресвятая Богородиця є заступницею всього роду християнського, бо ми, як діти, просимо у неї допомоги у молитвах. Кожен з нас має звертатися молитвами до Божої Матері, щоб вона нас заступила, накрила своїм омофором, і молила сина свого Ісуса Христа, щоб скоріше закінчилася війна в Україні”, – сказав отець Юрій, передаючи образ волонтерам.

Ікону з рук отця Юрія прийняла волонтерка Інна Колпак.

“Ми, волонтери, за час війни, вже морально і фізично виснажились, але ви нам даруєте віру в наші сили, і ми із новою завзятістю знову беремося за свою справу. Я думаю, що з цією іконою наша організація буде робити добрі справи і далі, в мирний час. Полишити волонтерство ми просто вже не зможемо”, – сказала волонтерка.

Інна Колпак щиро подякувала отцю Юрію за підтримку і віру у нелегку волонтерську справу. Образ Пресвятої Богородиці волонтери відразу взялися розміщувати у кутку їх робочого складу, біля українских стягів з подяками та побажаннями від військових.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар